Ruim 15.000 bezoekers bij Central Park Festival

Foto: Central Park

Het heeft twee jaar geduurd voordat de organisatie het Central Park Festival gisteren weer mocht organiseren in Park Transwijk. De grootste artiesten van Nederlandse bodem hebben op 18 juni hun intrede gemaakt op de Mainstage van Central Park. Onder andere DIRECT, Miss Montreal, & RONDÉ waren te bewonderen op de eerste festivaldag.

De Utrechtse rockband Kensington was voor de laatste keer op het festival te zien in de huidige formatie. De band maakte onlangs bekend dat de leadzanger Eloi verder gaat als solo artiest. Zowel voor Kensington als de bezoekers was dit een emotioneel moment. De thuiswedstrijd van de Utrechtse band viel niet alleen in de smaak bij bezoekers, maar ook bij de organisatie. De organisatie bedankt Kensington voor het bijzondere optreden.
Vandaag, op zondag 19 juni, is het park om 12:00 uur opnieuw geopend voor bezoekers op de extra festivaldag, die toegankelijk is voor alle leeftijden. Nielson trapt de festival dag af om 13:00 uur. Ook Chef’Special, KREZIP, Snelle en Antoon zijn te zien op de Mainstage van het festival. De laatste tickets zijn beschikbaar via www.centralparkfestival.nl.
Al met al kijkt de organisatie terug op een geslaagde festivaldag. “We hebben er even op moeten wachten, maar wat zijn we blij dat we weer mogen! De afgelopen jaren hebben wij zorgvuldig de tijd genomen om alle feedback door te voeren. Dat maakt dat wij met trots terugkijken op de eerste dag van Central Park Festival 2022.”, aldus de organisatie

Reacties

Cookieinstellingen