CTF x Cultuurterras de hele zomer op de Nijverheid

Foto: CTF

Na een aangepaste editie van het Café Theater Festival (CTF), is een selectie van de voorstellingen komende zomer wederom op het Cultuurterras van de Nijverheid te zien. Al vanaf zondag 26 juni krijgen ieder weekend nieuwe makers een podium op de sfeervolle locatie in het Werkspoorgebied in Utrecht. 

Komende zondagmiddag wordt er afgetrapt met de publiekswinnaars van CTF Rotterdam en CTF Arnhem. Isabel Pronk speelt haar opera HER SOLILOQUY om 15:00 uur en Mireia Varón Gallofré & Naomi Schouten spelen om 16:00 uur hun dansvoorstelling Have A Seat. Tijdens de CTF-edities in Rotterdam en Arnhem kon het publiek stemmen op hun favoriete voorstelling, waar deze twee winnaars uitkwamen.
Het CTF mocht vorig jaar voor het eerst de handen ineen slaan met het Cultuurterras van de Nijverheid. Dankzij de gastvrijheid van het Cultuurterras kon CTF van 18 juli tot 10 september een podium bieden aan oud CTF-ers en nieuwe Utrechtse makers die door de coronacrisis noodgedwongen stil hadden gezeten. Niet alleen voor de makers, maar ook voor het publiek dat eindelijk weer ontroerd, geraakt en verblijd kon worden. CTF is dan ook blij dat het nu een tweede editie van CTF x Cultuurterras mag organiseren. 
Over het CTF
Bij het Café Theater Festival staat ontmoeting tussen nieuwe makers en een groot en breed publiek centraal. Daarom haalt CTF radicaal alle drempels voor de kunsten weg. Het motto van CTF is: wie je ook bent, tijdens het CTF is er in jouw stamkroeg, favoriete koffietentje of rustige leesplek een voorstelling te zien. 
Normaal gesproken werkt het CTF met een pay what you can-systeem, en ook nu is een kaartje reserveren niet mogelijk. Huur ter plekke je koptelefoon en geniet van de prachtige voorstellingen. 

Reacties

Cookieinstellingen