Utrechts bekend talent en ruwe diamanten bij Struinen in de Tuinen

Foto: Struinen in de tuinen

Op zondag 8 juli vindt de eerste editie van Struinen in de Tuinen Utrecht plaats. Er vinden 276 optredens plaats in alle wijken van Utrecht. Het programma is online te vinden via struinenindetuinen.nl.

De programmering biedt voor ieder wat wils: van onontdekte singer-songwriters tot lokaal bekend theatertalent. Lokale coördinator Rinske Bouwman: “Er is veel keus dit jaar, waar moet je beginnen? Mijn tip: ga struinen in je eigen buurt. Er is zoveel te ontdekken bij jou om de hoek, en wie weet ontdek jij de nieuwe Jett Rebel of Jochem Myjer!”
De organisatie heeft er zoveel mogelijk voor gezorgd dat er lokaal talent te bewonderen valt. Het publiek zal Utrechtse muziek beluisteren, Utrechts theater bekijken en Utrechtse dans beleven. Elke act treedt gedurende de dag drie keer 30 minuten op. Doordat de deelnemende tuinen in routes zijn onderverdeeld, is het mogelijk om van het ene optreden naar het andere te lopen of te fietsen. Struinen in de Tuinen is een gratis te bezoeken tuinfestival. Men hoeft niet te reserveren.
In elke tuin staat een spaarpot waar je een vrijwillige bijdrage kan leveren na elk optreden. Rinske Bouwman: “We willen ervoor blijven zorgen dat iedereen kan komen struinen, maar het is ook belangrijk dat we laten zien dat podiumkunst niet vanzelfsprekend is. Vandaar de spaarpot.”

Reacties

article
68751
Op zondag 8 juli vindt de eerste editie van Struinen in de Tuinen Utrecht plaats.
https://utrecht.nieuws.nl/kunstcultuur/68751/utrechts-bekend-talent-en-ruwe-diamanten-struinen-tuinen/
2018-07-06T10:00:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/340/2018/07/05160124/Struinen-in-de-tuinen.jpg
Kunst & Cultuur