DUMS zoekt jong muzikaal talent

Foto: DUMS

Inzet, motivatie en talent – heb jij ze alle drie? Dan is TraieCtum iets voor jou. Het jaarlijkse talentontwikkelingsprogramma dat wordt georganiseerd door DUMS – De Utrechtse Muziekschool gaat weer van start. Iedereen met minimaal twee jaar speelervaring kan zich vanaf 1 oktober inschrijven voor de audities, die zaterdag 30 oktober zullen plaatsvinden.

TraieCtum is bedoeld voor alle gemotiveerde kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die een instrument spelen (zingen mag ook). Je moet wel minimaal 2 jaar muziekles hebben in Utrecht.
In dit programma ontwikkelen jongeren een seizoen lang hun talent door met getalenteerde leeftijdsgenoten in een band of ensemble te spelen, wekelijks coaching te ontvangen en op te treden in de stad. Er wordt samengewerkt met conservatoria, Utrechtse podia, festivals en gezelschappen. Deelname kost je 25 zaterdagmiddagen van november 2021 tot juni 2022. We vragen van je dat je supergemotiveerd bent, verder is het gratis!
Inschrijven voor de audities kan vanaf 1 oktober tot en met 23 oktober. De audities vinden plaats op zaterdag 30 oktober. Ook als je geen leerling bent bij DUMS en ergens anders in de stad Utrecht muzieklessen volgt, ben je welkom om auditie te doen.

Cookieinstellingen