Debat met premier Mark Rutte tijdens Jaarcongres Vereniging Hogescholen

Foto: Monika Flueckiger, CC-BY-SA-2.0

UTRECHT – Lector Lex van Teeffelen van Hogeschool Utrecht gaat donderdag 23 april in debat met premier Mark Rutte tijdens het jaarcongres van de Vereniging Hogescholen in Zwolle. Het debat gaat over innovatie, groei en werkgelegenheid in het midden- en kleinbedrijf.

Openbare-les-Lex-van-Teeffelen-over-bedrijfsoverdracht280Van Teeffelen wil de thema’s (familie)opvolging in en financiering van het mkb inbrengen, evenals het onderwerp ‘overnemerschap’: het klaarstomen van de volgende generatie ondernemers voor een bedrijfsovername of -opvolging. Als lector Financieel-Economische Advisering bij Innovatie heeft hij op die gebieden veel onderzoek gedaan. Aan het debat nemen, naast Rutte en Van Teeffelen, een student en docent deel. De precieze inhoud van de dialoog wordt pas enkele uren ervoor bekend.

Onder de titel ‘hbo@work, De arbeidsmarkt van de toekomst’ staat het jaarcongres van de Vereniging Hogescholen in het teken van kennisdeling, kennis en inzicht vergroten, banden aanhalen, bijpraten en netwerk uitbreiden. Er zijn naast Rutte meer gerenommeerde sprekers, zoals Hans de Boer (voorzitter van VNO-NCW) en Thom de Graaf (voorzitter Vereniging Hogescholen).

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit jaarcongres? Ga dan naar http://www.vereniginghogescholen.nl/jaarcongres.

Cookieinstellingen