Johannes hospitum in Vleuten organiseert twee bijeenkomsten over de laatste levensfase

Foto: Stefan Schweihofer via pixabay

Wat is goed om nu al te regelen voor mijn laatste levensfase? Hoe kijk ik terug op mijn leven? Wat zou ik nog willen zeggen of doen? Wil ik wel of niet gereanimeerd worden?
Het is belangrijk om hier op tijd over na te denken en het te bespreken met iemand in uw omgeving en met uw huisarts. Daarvoor is goede informatie belangrijk. Daarom organiseert Johannes hospitum in Vleuten hierover twee bijeenkomsten.

Een arts van het Johannes hospitium in Vleuten en een geestelijk begeleider zullen informatie geven en vragen beantwoorden. Iedereen is welkom. Het hospitum raadt aan om samen met bijvoorbeeld uw partner, kind of een vriend(in) te komen. Twee horen meer dan één.

Dinsdag 30 augustus van 19.30 tot 21.00 in buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11, Vleuten
Dinsdag 6 september van 19.30 tot 21.00 in buurtcentrum De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, Utrecht
U bent welkom vanaf 19 uur voor een kopje koffie of thee.

Aanmelding kan via [email protected] of bel het Johannes hospitium Vleuten 030-6775013 Kijk voor meer informatie op www.weetuwatuwilt.nl
Deze informatieavond is onderdeel van een onderzoek door Amsterdam UMC. Bij het begin van de bijeenkomst vult u een korte vragenlijst in. Dit herhalen we na de bijeenkomst nog een keer. U bent niet verplicht om de vragenlijsten in te

Reacties

Cookieinstellingen