Luc Demoulin nieuwe voorzitter raad van bestuur St. Antonius Ziekenhuis

Foto: St. Antonius ziekenhuis

Luc Demoulin wordt op 1 juli 2020 voorzitter van de raad van bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis. Hij volgt Douwe Biesma op, die op 1 juli bestuursvoorzitter wordt van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

Douwe Biesma heeft zich vanaf 1 september 2010 vol ingezet om het St. Antonius te brengen tot waar het nu staat. Huibert Pols, Raad van Toezicht: ‘’Mede dankzij Douwe Biesma kenmerkt de zorg bij St. Antonius zich door een intensieve en open samenwerking met patiënten, die zelf de regie kunnen nemen over de kwaliteit van hun leven. Wij zijn Douwe daar dankbaar voor. Tegelijkertijd wensen wij Luc Demoulin veel succes in zijn rol als voorzitter. Met het benoemen van Luc Demoulin als voorzitter kiezen we voor een energieke bestuurder, wij zijn blij dat hij deze stap wil maken”.
Luc Demoulin werkt sinds 1 mei 2016 in St. Antonius Ziekenhuis: ‘’Ik heb het St. Antonius leren kennen als een vooruitstrevend en ambitieus ziekenhuis. Ook in dit coronatijdperk zie ik dat terug. We zijn de uitdaging voortvarend aangegaan. De saamhorigheid, slagvaardigheid en aandacht voor elkaar daarbij zijn groot. Ik wil me er sterk voor maken om deze elementen vast te houden, ook tijdens en na het herstel’’.

Cookieinstellingen