WIJ 3.0 biedt haar cliënten activiteitenselectie aan

Foto: RyanMcGuire pixabay

Als je alleen bent en al voor de covid-19 crisis ingrijpende persoonlijke problemen had, is deze periode extra zwaar. De structuur van de dag en week is weggevallen en de eenzaamheid en het gebrek aan activiteiten wakkert de stress en angst aan. WIJ 3.0 heeft voor al haar cliënten een activiteitenselectie gemaakt.

De activiteiten zijn divers en heel goed thuis te doen. Vaak is een computer en internet nodig, maar ook zijn er activiteiten waarbij dat niet nodig is. De activiteiten zijn op de website te vinden en worden geregeld aangevuld. Een groot deel van de activiteiten zijn ook verzameld in een brochure die WIJ 3.0 desgewenst toezendt.
De brochure kan aangevraagd worden via [email protected] of via 06 – 46 88 21 64
De activiteiten stellen iedereen in staat om thuis (weer) zinvol bezig te zijn. Er zijn activiteiten die de creativiteit aanspreken, die educatief zijn, ontspannend en die het maken en repareren betreffen van voorwerpen. Er zijn ook activiteiten voor mensen die bezig willen blijven om te gaan werken. De brochure en site biedt daarnaast een suggestie voor een dagstructuur.
WIJ 3.0 biedt normaliter dagelijks honderden mensen begeleiding op en vanuit meerdere locaties in stad en regio Utrecht. De begeleiding helpt mensen die te maken hebben met
psychische gezondheidsproblematiek, verslaving, dak- en thuisloosheid of detentie, om grip te krijgen op hun leven en rol in de samenleving. Dit gebeurt door het aanbieden van dagactiviteiten, vaak arbeidsmatig van karakter. En deels ook door mensen naar betaald of vrijwilligers werk te begeleiden die ondanks hun persoonlijke problematiek willen en kunnen werken.
Sinds 9 maart gebeurt de meeste begeleiding via telefoon. De activiteitenselectie zet WIJ 3.0 in om mensen structuur en ritme te bieden en op een betekenisvolle manier het contact met hun begeleider voort te kunnen zetten.

Cookieinstellingen