90 bewoners van ’t Huis aan de Vecht gaan een dagje naar het strand

Foto: pixabay

Woonzorgcentrum ’t Huis aan de Vecht in Utrecht bestaat dit jaar 45 jaar en dat wordt gevierd. Op woensdag 12 september vindt één van de meest bijzondere activiteiten in het kader van dit feestjaar plaats, namelijk een uitje met 90 bewoners van ’t Huis aan de Vecht naar het strand bij Scheveningen.

Het uitje is georganiseerd naar aanleiding van een enquête onder de bewoners met de vraag waar zij het liefst naar toe zouden willen gaan. ‘De zee’, kwam daar volmondig uit.
Naast familieleden gaan er ook veel zorgmedewerkers en vrijwilligers mee om deze dag tot een succes te maken. Aangezien elke bewoner door een begeleider vergezeld wordt, is het best een klus om deze dag te organiseren. Zo zijn er maar liefst zes bussen nodig voor het vervoer van de in totaal 180 deelnemers.
De bussen vertrekken om 10.30 uur vanaf ’t Huis aan de Vecht richting Scheveningen. In Scheveningen wordt geluncht en daarna kunnen de bewoners en hun begeleiders heerlijk uitwaaien op het strand en genieten van de boulevard en het uitzicht.

Cookieinstellingen