Miriam van Kreij is Onderneemster Van Het Jaar Leidsche Rijn

Foto: miskraambegeleiding.nl

Miriam van Kreij van Miskraambegeleiding Nederland kreeg afgelopen weekend de prijs voor Onderneemster Van Het Jaar bij de Vereniging VOL. De VOL is de ondernemersvereniging voor vrouwen die ondernemen in Leidsche Rijn.

Miriam van Kreij is de oprichter van Miskraambegeleiding Nederland (www.miskraambegeleiding.nl). Miskraambegeleiding Nederland geeft persoonlijke begeleiding aan ouders die hun kindje verloren in het prille begin van de zwangerschap.
Miriam van Kreij geeft ook geaccrediteerde trainingen aan verloskundigen, echoscopisten en coaches. Inmiddels heeft ze al ruim 30 groepen getraind. Ook is Miriam van Kreij auteur van het boek ‘Begeleiding van vrouwen met een miskraam’. Na de zomer brengt uitgeverij LannooCampus haar tweede boek uit, speciaal voor ouders met een miskraam.
Miriam maakt het onderwerp miskramen zichtbaar en bespreekbaar. Journalisten weten haar te vinden als ze een expert zoeken op het gebied van miskraambegeleiding. Zo stond Miriam van Kreij de laatste maanden bijvoorbeeld in het Parool, Vrij Nederland en het Nederlands Dagblad, en in vakbladen als KraamSupport en Nataal. Deze maand verschijnt een interview met haar de Ouders van Nu.
Miskraambegeleiding Nederland is gevestigd in Leidsche Rijn, maar bedient heel Nederland met trainingen, lezingen en persoonlijke begeleiding. De boeken van Miriam van Kreij worden gelezen in Nederland, België en Suriname.

Cookieinstellingen