2 september start voorverkoop Festival Strand 2023

Foto: Marco Scheurink

Duizenden muziekliefhebbers kwamen het weekend van 26 & 27 augustus bijeen om de zomer dichtbij huis te vieren. Na twee jaar afwezigheid was het extra bijzonder voor zowel bezoekers als de organisatie. “Ondanks dat we al veel producties hebben gedraaid blijft het bijzonder om na twee jaar van afwezigheid weer op Festival Strand te staan!” Het Utrechtse festival is met 15.500 bezoekers goed verlopen. Op vrijdag begint de voorverkoop van Festival Strand in 2023.

Op vrijdag stond Festival Strand in het teken van nineties & zeroes en kon het festival rekenen op 7500 bezoekers. Van 17:00 tot 01:00 waren Mental Theo, 2 Brothers on The 4th Floor en Paul Elstak verantwoordelijk voor een nostalgische zomeravond. Op zaterdag kwamen 8000 muziekliefhebbers bijeen voor BLØF, Clouseau, Wulf en The Dirty Daddies.
Festival Strand is de ideale bestemming voor het vakantiegevoel dichtbij huis. Bezoekers kunnen wandelen over de foodboulevard, uitrusten in één van de hangmatten en shoppen op de Ibiza markt.
Vrijdag 2 september om 12:00 komen de eerste 1000 tickets voor 2023 vrij in de ticketshop. “Bezoekers kunnen profiteren van een mooie vroegboekkorting als ze direct een ticket voor volgend jaar kopen.”
De kaartverkoop start vrijdag 2 september om 12:00 via www.festivalstrand.nl.

Cookieinstellingen