Spaanse sferen bij dB’s tijdens La Vuelta

Foto: DBS

Van 18 t/m 21 augustus 2022 tovert dB’s ter ere van La Vuelta zijn terras om tot een heuse Costa del Sol. Het hele weekend kun je er terecht voor Spaanse dranken, hapjes, muziek, dans en gezelligheid. Met een kunstexpositie van eigenwijze Fietsen door Danibal wordt het zomerse terras gedurende het hele Spaanse festival opgefleurd. Entree voor dB’s Buiten is alle dagen gratis.

Programma
Spaanse Craftbieren – 18 augustus
Op 18 augustus wordt het publiek vanaf 17:00 uur verwelkomd met Spaanse Craftbieren op tap en van de fles, maar liefst 18 Spaanse bieren van 9 brouwerijen zijn dan verkrijgbaar bij dB’s. Restaurant Roots Rock Kitchen serveert er Spaanse (vegan) hapjes en via de luidsprekers wordt de juiste toon gezet. Een unieke kans om op het eigenzinnige terras te proeven wat er in Spanje gebrouwen wordt.
Live Flamenco & La Vuelta – 19 augustus
Op 19 augustus komt de ploegentrijdrit bij dB’s voorbij! Het publiek wordt vanaf 15:30 uur alvast goed opgewarmd met Live Flamenco door Grupa Utrera del Norte. De Spaans-Argentijnse zangeres Erminia Fernandez Cordoba wordt deze middag begeleid door de Nederlands-Spaanse gitarist Arturo Ramon, bekend van zijn mooie composities en geweldige ritme. Met de Utrechter Ron van Holland op percussie. Danseres Romina Torroz (ook uit Utrecht) brengt met haar expressieve dans en indrukwekkende voetenwerk een ieder in vervoering. Tussen 18:30 en 21:00 uur zal de Vuelta neerstrijken in het Cartesiusgebied. Let op: de Cartesiusweg en Marnixlaan worden tussen 15:00 en 21:00 uur afgesloten voor auto’s.
Joris Linssen & Caramba – 20 augustus
Op zaterdag 20 augustus staat niemand minder dan Joris Linssen en zijn groep Caramba! op het terraspodium bij dB’s. Het spetterende optreden start rond 16:00 uur en is net als de rest van het buitenprogramma dit jaar gratis toegankelijk. Een gezellige middag voor jong en oud.
Terug naar NL – 21 augustus
Hoewel de Vuelta Utrecht heeft verlaten kun je bij dB’s nog – zolang de voorraad strekt – genieten van Spaanse hapjes, Sangría, Spaanse bieren en wijnen, en speciale Sherry. Op deze zondag Spinvis op het terraspodium optreden om de renners van de Vuelta Nederland weer uit te zwaaien.

Cookieinstellingen