Foodtruckfestival HOPPAAA! strijkt weer neer in Tolsteegplantsoen

Foto: Bruisend Evenementen

Borrelplanken, proeverijtjes en volop keuze bij de foodtrucks. Schminken, de Wijnclub en de Cocktailbar. Diverse live muziek optredens en genieten met vrienden. Dit zijn een aantal ingrediënten van het 3 daagse HOPPAAA! foodtruckfestival. Van 29 t/m 31 juli strijkt het foodtruck festival neer in het Tolsteegplantsoen.

Vrijdagmiddag 29 juli om 15:00 uur start hier de vrijdagmiddagborrel. Op dit festival wordt niet gewerkt met muntjes, je kunt overal met pin of cash betalen. Nieuw op het festival is de Wijnclub. Laat je smakelijk verleiden en ervaar onze wijnen welke je meenemen op een zinderende en smakelijke wijnreis. In de Wijnclub staan b.v. de pinot grigio, verdejo, grüner veltliner, montepulciano en prosecco’s van o.a. Salentein op je te wachten.
Bij de huisbar worden naast de frisdranken en bier van de tap ook speciaal bieren geserveerd, Slush Puppy en zomerse sangria met vers fruit. Meer dan welkom ben je ook bij Buena Vista Cocktail Club. Cocktails zoals Gin tonic, Mojito, Blue Lagoon of een Piña Colada worden hier vers voor je bereidt.
De creatieve kids kunnen zich dit weekend melden bij de KinderCrea truck. Deze truck reist mee met evenementenorganisatie Bruisend, de organisatie van de 17 HOPPAAA! festivals. Je kunt je hier laten schminken van prinses tot piraat en van vlinder tot draak. Ook voor glitter tattoos en hairfeathers voor kids kun je hier terecht.
Het festival kenmerkt zich door aangename decibellen en live muziek.
Bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s creëren
Tijden: Vrijdag van 15:00 tot 21:00. Zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00 uur.
Locatie: Tolsteegplantsoen (Hoograven/Rotsoord/Tolsteeg), kom bij voorkeur lopend of op de fiets.
Toegang is gratis net zoals alle optredens. Je kunt overal met pin of contant geld betalen, we zijn een festival zonder muntjes gedoe. Neem voor de zekerheid je picknickkleedje mee!

Reacties

Cookieinstellingen