Huize Molenaar zoekt bruidsparen van de afgelopen 130 jaar

Foto: Huize Molenaar

In juni bestaat Huize Molenaar 130 jaar. Door de jaren heen hebben veel mensen hun huwelijk gevierd in dit pand aan de Korte Nieuwstraat. Op 5 juni (eerste pinksterdag)organiseert Heirloom (exploitant) een borrel om herinneringen op te halen samen met alle bruidsparen die hun heugelijke dag hier hebben gevierd.

Directeur Rick Landa vertelt dat huwelijken ook voor Heirloom bijzonder blijven. “Hoe mooi is het dat bruidsparen één van de belangrijkste dagen van hun leven, aan ons toevertrouwen? Met al deze mensen willen we graag proosten op het verleden en op de toekomst!”
Anton Paulus werkt al sinds de jaren ’80 bij Huize Molenaar en is voor veel bruidsparen een bekend gezicht.  Naar eigen zeggen heeft Anton in al die jaren “minimaal 843” bruidstaarten gesneden en hij hoopt de komende jaren de magische 1000 te bereiken.
Of Anton zijn taartsnij-kunsten op 5 juni weer zal vertonen blijft nog even een verrassing. “Wel kunnen we beloven dat het een bruisende en feestelijke middag wordt”,  aldus Rick Landa.
Doordat de trouwlocatie de mooiste tuin van Utrecht heeft, is het bij velen een geliefde plek. Sytske Scheltema, runde vanaf de jaren ’70 tot 2004 Huize Molenaar. Zij vertelt dat de doorgaans zonnige tuin tijdens een bruiloft eens is geteisterd door de regen. “Tijdens het diner zat iedereen onder een tent, maar het hoosde zo erg, dat het water bij de gasten in de schoenen liep. Dat zorgde voor een hilarisch tafereel.” 
Ben jij ooit in Huize Molenaar getrouwd? Dan ben je van harte welkom op 5 juni. De borrel is ons verjaardagsfeestje en wie jarig is, trakteert! Vooraf aanmelden is wel nodig en kan via heirloom.nl/evenementen.

 

Cookieinstellingen