Fietspad De Meernbrug afgesloten van 9 tot en met 29 augustus

Foto: MosterStina via pixabay

Vanwege de slechte staat van het wegdek vervangt Rijkswaterstaat de slijtlaag van het fietspad op de De Meernbrug. De werkzaamheden beginnen op maandag 9 augustus 07.00 uur en zijn op zondag 29 augustus 21.00 uur 2021 afgerond. Het fietspad is deze periode volledig afgesloten voor fietsers en voetgangers.

Autoverkeer kan wel gebruik maken van de brug. Fietsers en voetgangers moeten rekening houden met een afsluiting en omleidingen. De extra reistijd kan oplopen tot 5 minuten voor fietsers en 21 minuten voor voetgangers.
De slijtlaag op de De Meernbrug is verouderd en beschadigd. Om het fietspad veilig en functioneel te houden, wordt de slijtlaag vervangen. Het vervangen van een slijtlaag is een tijdrovende klus. De werkzaamheden kunnen maar deels gelijktijdig plaatsvinden vanwege de beperkte ruimte, uithardingstijden en maximaal toegestane gewicht van de machines op het fietspad van de brug. Hierdoor nemen de werkzaamheden in totaal 20 dagen in beslag. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Cookieinstellingen