Tweede winkel voor Kilo Kilo aan de Oudegracht

Foto: Kilo Kilo

Kilo Kilo heeft een tweede winkel geopend in het pand waar voorheen de Bibliotheek zat. Naast vintage kleding zijn er ook verschillende exposities van jong kunstenaars te bewonderen.

Vintage liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij een nieuwe vestiging van Kilo Kilo. Middenin het centrum aan de Oudegracht vind je sinds een paar weken de Kilotheek. Naast duizenden kilo’s vintage kleding zijn er ook meerdere exposities te zien van jong kunstenaars.
Het concept is hetzelfde als in de eerste pop-up winkel in Maarssen (de Vintage Mahal). Er hangt duizenden kilo vintage kleding die je voor €20,- per kilo scoort. Je vind er onder andere oversized zomer blouses, gekleurde sweatshirts, corduroy broeken, Levi’s jeans en unieke jurken. Maar ook leren tasjes, vintage sneakers en de terugkerende cowboy boots. Er mogen 50 mensen tegelijk naar binnen en omdat tijdsloten uit de mode zijn, mag je er zo lang rondstruinen als je wil. 
Er is namelijk genoeg te ontdekken. Naast 700m2 aan vintage kleding vind je er ook verschillende exposities van jong kunstenaars uit de buurt. Afstuderende of net afgestudeerde kunstmakers krijgen een podium in de Kilotheek. Zo is het werk van Isabella Verhagen in de vorm van een klimaatprotest te zien in de etalage. En naast een van de grote ruimtes in de kelder van het pand zijn de exposities ook in de bijzondere nisjes en extra kamertjes van de onderste verdieping te ontdekken. Bewonder hier het werk van onder andere Anouk van Wijk, Yvette Visser en Sytske Nijp. 
De Kilotheek is elke dag van de week open tot 18.00 en op donderdag zelfs tot 20.00u.

Cookieinstellingen