Restaurant Blauwgrond tijdelijk omgetoverd tot tropisch pokéwalhalla

Foto: Blauwgrond

Van een nood een deugd maken was het idee van Frank Renfurm, eigenaar van Restaurant Blauwgrond aan de Voorstraat. De tropische keuken wordt stilgelegd en maakt ruimte voor smaakvolle poké bowls en Aziatische voorgerechten. Het populaire Hawaïïaanse gerecht is ook in Utrecht een hit. Op het menu staan verrassende samenstellingen die bij Utrechters in de smaak zullen vallen. 

Poké is een traditioneel gerecht uit de Hawaïïaanse keuken met Aziatische invloeden. De laatste jaren een zeer populair gerecht, dat ook een volwaardige maaltijd is. Liefhebbers van deze smaakvolle en kleurrijke bowls kunnen vanaf vrijdag 30 april terecht bij pop-up restaurant Pick-a-Poké aan de Voorstraat.
Op het menu van Pick-a-Poké staan acht smaakbommen van bowls en zeven bijpassende voorgerechten. De smaak en geur van poké bowls van Pick-a-Poké nemen je mee naar de straten van Azië. Met een hap van Tu Tu Tango of Wakadori Chicken waan je je even op vakantie. Het gevoel maak je helemaal af met Gyoza en een verfrissend drankje. Ook aan vegetariërs en veganisten is gedacht met gerechten als vega saté, tempura veggies en rainbow bowls. Voor elk wat wils want een poké bowl van Pick-a-Poké gunnen we iedereen.
Frank van Pick-a-Poké: “De pandemie vraagt van iedereen aanpassingsvermogen, flexibiliteit en creatief denken. Maar je wilt vooral ook zorgen dat als Corona verleden tijd is en dat je bedrijf blijft bestaan. Hierdoor hebben we besloten om Restaurant Blauwgrond even stil te leggen. We richten ons op een nieuw concept dat wij momenteel op een andere vestiging ook deels voeren en erg goed loopt. In deze tijd kan je niet anders dan met de stroom meebewegen. Het doel? Utrechters voorzien van de lekkerste poké bowls!”

Reacties