Denk eens aan een heftafel voor uw bedrijf

Foto: Rotonlifts

Als mensen denken aan een lift, denken ze vaak aan liften zoals in flatgebouwen. Mensen kunnen zo gemakkelijk naar de 4e verdieping zonder de trap te hoeven nemen. Liften zijn echter breder inzetbaar dan dat. Ook goederen moeten vaak verticaal vervoerd worden. Een heftafel is dan de ultieme uitkomst. Dit scheelt het bedrijf veel tijd en geld. In dit artikel leggen we uit het zit.

Voor welke bedrijven is een heftafel een goede aanwinst?

Een heftafel is op meerdere manieren te gebruiken. Daarom hebben ook verschillende soorten bedrijven baat bij deze goederenlift.

Bedrijven zonder laadplatform

Een heftafel is op meerdere manieren te gebruiken. Zo zien we dat bij veel bedrijven een vrachtwagen of bestelbus moet worden uitgeladen, maar daar geen laad- en losdock aanwezig is. Dit maakt het erg lastig om efficiënt en veilig te werken. Met een heftafel wordt dat een heel ander verhaal. Je parkeert de vrachtwagen simpelweg tegen de heftafel aan en gebruikt de goederenlift om een palletwagen op de hoogte van het laadplatform te krijgen. Dit maakt het makkelijker om een complete pallet per keer de vrachtwagen uit te rijden. Uiteraard is dit ook handiger bij zware of grote producten.

Bedrijven met een opslagplaats op de tweede verdieping

Wanneer zware of grote producten naar een andere verdieping moeten, zit er bij veel bedrijven niets anders op dan de trap te nemen. Een gevaarlijke onderneming wanneer producten zwaarder dan 25 kilo met de hand getild moeten worden. Dit wordt ook nog eens heel inefficiënt wanneer het om grote aantallen gaat. Stel dat u 100 producten naar boven moet brengen, waarvan het gewicht of de afmetingen van het product ervoor zorgen dat u er slechts één tegelijk kunt tillen? Naast het gevaar voor uw collega’s, is dit ook nog eens een grote verspilling van tijd, geld en moeite. Een heftafel is dan een investering die u snel terugverdient.

Een heftafel als autolift

Heftafels in grotere uitvoeringen worden ook gebruikt als autolift. Dit is vooral voor grote showrooms handig. Een heftafel neemt immers veel minder ruimte in beslag dan een oprijschans naar de tweede verdieping of naar de kelder. Zo kunt u eenvoudig auto’s ten toon stellen of opslaan op andere verdiepingen dan de begane grond.

Er is veel mogelijk

Een heftafel kan door Roton Lifts Europe helemaal op maat geleverd worden. Niet alleen de afmetingen zijn daarbij aanpasbaar, maar u heeft ook de volgende mogelijkheden:

  • Leverbaar in elke RAL-kleur
  • Hekwerken met elektrische sloten
  • Gaaswanden met elektrische sloten
  • Een inspectieluik
  • Een tranenplaat
  • Extra uitgebreide besturing
  • En meer

Doordat de stalen heftafel gegalvaniseerd en bovendien gepoedercoat kan worden, is de heftafel ook buiten of in vochtige ruimtes te gebruiken. Dit maak onze lift een praktisch hulpmiddel dat in vrijwel iedere situatie kan worden toegepast.

Neem contact op met Roton Lifts Europe

Als eenmaal duidelijk is dat een heftafel ook voor uw bedrijf de beste keuze is, wordt door ons het hele plaatje geleverd. Van installatie, inspectie, advies over ergonomisch en veilig gebruik, etc. Dat is wel zo makkelijk. Wij zijn de expert op het gebied van allerlei soorten liften. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat al onze klanten van kwalitatief hoogwaardige en veilige liften kunnen genieten. Neem daarom contact met ons op, wij helpen u graag.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Rotonlifts

 

Reacties