Het gróótste online après-ski feest op 26 februari

Foto: Dikke Dries

Op vrijdag 26 februari wordt ‘Het gróótste online après-ski feest’ georganiseerd. Het feest wordt afgetrapt met de grootste online kaasfondue door Buurten restaurants. Hierna gaan Coby en To van de Utregse bingo los en maken de deelnemers kans op mooie prijzen, zoals 2 tickets met Amstel in de skybox bij FC Utrecht. Richtig Rex treed met zijn band op en tussendoor geniet je van de hits van DJ Jos van Dikke Dries. DJ Rooie Tonnie maakt het feest af en draait zijn vinylplaten.

De après-ski box is online te bestellen via de webshop van Brouwerij De Leckere, inclusief kaasfondue, bingokaarten, speciaal gemaakte après-ski bier, flügels en veel meer feestgoodies om het helemaal mee af te maken! www.deleckere.nl/apres-ski
De (ski-)lat wordt nog hoger gelegd na het succes van het nieuwjaarsfeest vorige maand, met ruim 1000 bezoekers. Utrechtse ondernemers Eric Odenwald van Brouwerij De Leckere, Jos de Winter van Nieuwe Dikke Dries en Erik Derksen van Buurten restaurants staan samen sterk om zo ‘Het grootste online après-ski feest’ te organiseren. De gasten ontvangen hun online bingokaarten en de zoom-link, zodat op vrijdag 26 februari het feest weer los kan barsten. De regiekamer zoomt regmatig in op de dansende en verkleden gasten (ditmaal met skikleding aan).
Eric Odenwald van Brouwerij De Leckere: “Het was heerlijk om in deze lockdown toch al die mensen thuis te zien dansen en genieten.” Jos de Winter van Nieuwe Dikke Dries: “We waren het stil zitten zo beu dus ik was superblij om weer lekker plaatjes te draaien en iedereen zag meezingen.” Erik Derksen van Buurten restaurants: “Ik verheug me er nu al op om mijn gasten weer te zien, ook al is het online.” Artiest Richtig Rex: “Eindelijk weer zingen voor een groot publiek en de 26e gaat iedereen hossen in de huiskamer op mijn schlagers repertoire.”

Reacties