Onderzoek naar de voorkeuren van Utrechtse fietsers

Foto: Utrecht.nieuws.nl

Tussen december 2020 en januari 2021 vindt het onderzoek “Fietsbare Stad” plaats, in het kader van een afstudeerproject van Marjolein Hordijk van de Technische Universiteit Eindhoven. Op basis van de fietsroutes van Utrechters kunnen de voorkeuren van Utrechtse fietsers in kaart gebracht.

Hoe meer mensen deelnemen aan het onderzoek, hoe waardevoller de uitslagen zijn. Deelname bestaat uit het invullen van een korte enquête (5-10 min) en het bijhouden van één of meerdere van uw dagelijkse fietsroutes. Kiest u bijvoorbeeld specifiek voor een geasfalteerde weg? Of rijdt u een stukje om met het doel drukke punten te vermijden? Kiest u ‘s nachts een langere route, omdat die veiliger is? Gaat uw voorkeur uit naar een route met weinig verkeerslichten, want die fietst zo lekker door?
Meer informatie? De uitgebreide uitnodiging vindt u hier:
U kunt zich aanmelden via een online aanmeldformulier. Wilt u graag meedoen, maar vindt u het lastig om uzelf online aan te melden? Dan kunt u ook contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 06-10412865. Indien er niet meteen wordt opgenomen kunt u een bericht inspreken voor een terugbel verzoek. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].
Meer informatie? De uitgebreide uitnodiging vindt u hier.

Cookieinstellingen