Ping Pongen terwijl je wacht op je reparatie bij Repaircafé Brauhaus

Foto: Repaircafe

Repaircafé ’s hadden dit jaar ook last van Corona. Veel café’s s zijn niet doorgegaan. Er is echter een repaircafé in de binnenstad van Utrecht, Repaircafé Brauhaus, waar ze creatieve oplossingen blijven bedenken. Zo organiseerde ze een corona-proof café met live verbinding en maakten een instructievideo voor het repareren van je stofzuiger. En op de valreep van 2020 is er de corona-proof Ping Pong kersteditie van dit repaircafé op zaterdag 19 december.

In de loods naast de Ping Pong Club Utrecht is voldoende ruimte om afstand te houden. Repaircafé  Brauhaus, die normaliter is gevestigd bij KoffieLeute, is eenmalig te gast bij de Ping Pong Club en kan zo de, inmiddels opgelopen wachtrij, van reparaties wegwerken. De reparateurs doen dit gratis en met een glimlach. En dat is nog niet alles, mensen die komen met een kapot apparaat kunnen in tijdslots Ping Pongen terwijl ze wachten. 
Heb jij een kapot item? Laat het repareren! Weggooien is zonde! Wees wel snel, er zijn beperkt plekjes vrij. Mail naar [email protected]
Benieuwd naar meer repaircafé ’s in Utrecht? Bekijk ze hier.  (Website is onder constructie)

Cookieinstellingen