Utrecht bedankt haar vrijwilligers

Foto: VCUtrecht

Utrecht telt bijna 150.00 vrijwilligers. Om hen te bedanken, organiseren de Vrijwilligerscentrale Utrecht (VC Utrecht) en gemeente Utrecht in december de actie Utrecht Bedankt. Van een tv special over vrijwilligerswerk tot leuke cadeaus: de hele maand wordt van alles gedaan om vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Utrechtse vrijwilligers worden in december bedankt met cadeaus die zij zelf kunnen uitkiezen in de webshop van Utrecht Bedankt. Het aanbod varieert van schaatsen bij de Vechtsebanen tot koffie met gebak to go. Hou de website Utrecht Bedankt in de gaten om op de hoogte te blijven.
Op maandag 7 december – de Nationale Dag van de Vrijwilliger – wordt ook de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2020 uitgereikt. Er werden meer dan 100 vrijwilligers en organisaties genomineerd voor deze gemeentelijke waarderingsprijs. Tijdens de tv special ‘Utrecht bedankt vrijwilligers’ – om 20.00 uur live vanuit de RTV Utrecht studio – maakt presentator Jet Verheijen samen met Maarten van Ooijen, wethouder Maatschappelijke ondersteuning, bekend wie de winnaars zijn van de zestiende editie van de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2020. Rob Koops gaat live in de uitzending bij de winnaars langs om de prijzen uit te rijken.

Cookieinstellingen