Tijd om te relaxen? Elite Wellness opent vestiging in Nieuwegein

Foto: CC0

Op zoek naar een sauna of spa, maar is Roosendaal je net even te ver? Geen probleem! Sinds kort heeft Elite Wellness namelijk ook een vestiging in Nieuwegein.

Even heerlijk ontspannen in de sauna of jacuzzi na een lange dag werken? Hiervoor kun je bij Elite Wellness terecht. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij het bedrijf en daarom verkoopt het enkel sauna’s en spa’s die geproduceerd zijn in de in Europa gevestigde Wellis fabriek. Goede service staat hoog in het vaandel bij Elite Wellness en daarom staat er, als dat nodig is, altijd een monteur klaar. Daarbij word je, als je wilt, de volledige installatie uit handen genomen.

Passend bij huis en tuin

De nieuwe vestiging in Nieuwegein heeft, net zoals de vestiging in Roosendaal, een uitgebreide showroom. Hier staan alle modellen uitgestald, zodat ze rustig bekeken kunnen worden. Er zijn tuin situaties nagebootst, zodat klanten kunnen zien hoe een sauna of spa in de tuin zou staan en zodat ze eventueel nog inspiratie op kunnen doen. Op die manier koop je makkelijk een sauna of spa die bij je huis en tuin past. 

Duurzame en fijne beleving

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en ook daar speelt Elite Wellness op in. De spa’s van Wellis worden namelijk ecologisch vriendelijk geproduceerd. Zo wordt de kuip gemaakt van materiaal dat makkelijk biologisch afbreekbaar is. De spa zelf is goed geïsoleerd zodat deze minder warmte verliest, hierdoor kost het opwarmen en warm houden van de spa veel minder energie. Ook de beleving wordt geoptimaliseerd, de luchtpomp van Wellis produceert namelijk net zo veel geluid als een wandeling in het bos en is dus enorm stil. 

Zo kies je de juiste jacuzzi

Er zijn enorm veel verschillende jacuzzi’s en Elite Wellness heeft een uitgebreide keus. Om je te helpen deze keuze te maken heeft het bedrijf een test ontwikkeld die je helpt een keuze te maken. Op die manier kies je zeker de juiste jacuzzi.

Veel meer dan gewoon ontspannen

Elite Wellness neemt een bezoek aan de sauna nog een stapje verder door kleurentherapie toe te voegen aan de infraroodsauna’s. Zo kun je dus in de sauna stappen en het licht in de sauna aanpassen aan jouw voorkeur. Je maakt gebruik van de kleurentherapie om je lichaam en geest te stimuleren. De infraroodcabine in combinatie met de kleurentherapie kan bijdragen aan het veranderen van je stemming en aan celregulatie.

In Finland maken ze niet voor niets dagelijks een bezoek aan de sauna en de traditionele Finse sauna’s mogen dan ook niet aan het assortiment ontbreken. Het is heerlijk om even te ontspannen en het is nog gezond ook. Een bezoek aan de sauna reinigt de poriën en zorgt ervoor dat schadelijke stoffen sneller uit het lichaam worden afgevoerd.

Cookieinstellingen