Feestelijke opening nieuw pand Jongerencultuurhuis Boks in Overvecht

Foto: Boks

Op zondag 20 september heeft een feestelijke opening plaatsgevonden van het jongerencultuurhuis Boks Utrecht in het nieuwe pand aan de Scharlakendreef 3 te Utrecht. Het gebouw is op feestelijke wijze geopend door de Wethouder Anke Klein. Tijdens de drukbezochte opening konden jongeren kennismaken met de cultuurcoaches, de studio’s, de dans/theaterzaal en de organisatie.
 
Het jongerencultuurhuis Boks Utrecht helpt jongeren in Utrecht om hun talenten te ontwikkelen en ontdekken. Cultuurparticipatie is belangrijk voor alle jongeren: het bevordert de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en stimuleert de verbinding met anderen. Het jongerencultuurhuis biedt een scala aan activiteiten voor jongeren met een afstand tot de reguliere culturele instellingen.
Op de nieuwe locatie kunnen jongeren van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 19.00 uur terecht om zelfstandig of met een cultuurcoach aan de slag te gaan in de werkplaatsen (studio’s en theater-en danszaal). In de overige uren zijn de ruimtes beschikbaar voor andere culturele initiatieven/gezelschappen uit de wijk en daarbuiten.
De opening werd afgesloten met huiskamersessies met de artiesten Numidia en ICE.

Cookieinstellingen