VeggieWorld 2020 in de Werkspoorkathedraal

Foto: pixabay

Na het succes van de maartedities in 2016, 2017, 2018 en 2019 komt de vak- en publieksbeurs VeggieWorld van 29 februari tot en met 1 maart 2020 terug naar Utrecht. Dit keer vindt de beurs plaats in de Werkspoorkathedraal vlakbij station Zuilen.

VeggieWorld onderscheidt zich van de bestaande foodfestivals en -fairs door de grootse opzet en het internationale karakter. Het is dé plek waar je kunt ervaren hoe een plantaardige toekomst er uit kan zien. Maak kennis met de meest vooruitstrevende producenten en producten uit verschillende landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië. Proef gerechten die je niet voor mogelijk hield, koop de nieuwste dierproefvrije vegan verzorgingsproducten en laat je verrassen en inspireren door kookdemonstraties, interactieve lezingen en gerenommeerde sprekers.
Deze beurs is er voor iedereen die minder dierlijke producten wil eten en zich graag laat inspireren. Of je nu flexitariër, vegetariër of een andere bewuste consument bent, bij VeggieWorld vind je wat je zoekt. Pik je graag een lezing of presentatie mee? Dat kan! Het liveprogramma is inbegrepen in de toegangsprijs.

Cookieinstellingen