De hele dag ontbijt bij Froh bij Vechtclub XL

Foto: Froh

Vanaf ’s ochtends vroeg tot diep in de middag serveert Froh ontbijt, zowel klassiek als modern, zoet of hartig, simpel of uitgebreid. Daarnaast is het een ideale plek voor een goede bak Nordkapp-koffie. En wat je niet bij Froh vindt, dat vind je bij hun buren van restaurant De Klub of brewpub De Kromme Haring. 

Lotte en Koen stonden na het afronden van hun opleiding zelfstandig werkend kok te trappelen een eigen plek te hebben om hun creativiteit en kunde op horecavlak verder te kunnen verkennen en uiten.
Froh bevindt zich op het terrein van bedrijfsverzamelgebouw Vechtclub XL en is doordeweeks geopend van acht uur in de ochtend tot vier uur in de middag. De menukaart biedt ontbijtgerechten geschikt voor elk moment van de dag, perfect voor de kleine of grote trek. Daarbij wordt er samengewerkt met directe buren, zo wordt er koffie geschonken van Nordkapp, gebrand boven de keuken van Froh en gebruiken en verkopen ze het brood van Kontjes en Sneetjes, gebakken in hetzelfde gebouw. Om vier uur ‘s middags sluit de keuken van Froh maar kun je lekker blijven zitten voor een biertje van De Kromme Haring. 
Hoogtepunten op de kaart zijn gerechten waarbij Lotte en Koen zich hebben laten inspireren door de favoriete ontbijtjes en smaken uit hun jeugd. Zo zijn de huisgemaakte ontbijtkoek, de griesmeelpap met golden milk, en de briochetoast met vegetarische bloedworst en gebakken appeltjes het omfietsen meer dan waard. 

Reacties