De Sint van Brocante komt 14 december naar Utrecht

Foto: Wawollie

Dit jaar komt de ‘Sinterklaas van de Brocante’ op 14 december aan in Utrecht. Een vrachtwagen vol Franse goederen arriveert om 10 uur bij Wawollie Kringloop. Alle liefhebbers kunnen meebieden en hun favoriete item mee naar huis nemen.

Sinterklaas is weer terug in Spanje maar vanuit Frankrijk komt een grote vrachtwagen richting Utrecht. De Sint van Brocante, ook wel bekend als Danielle, heeft maandenlang de mooiste items verzameld van de Franse markten en schuren. Op 14 december zal de vrachtwagen om 10 uur aankomen op de Maarssenbroeksedijk 59 in Utrecht. Alle goederen worden direct uitgeladen en vanaf de achterklep geveild. De items die niet direct worden verkocht gaan de winkel in.
Dus bied mee, koop jouw unieke kerstversiering of favoriete brocante. Er komt vanalles voorbij, van oude banken tot servies en van klein gereedschap tot grote buffetkasten. De veiling start rond 10 uur bij Wawollie Kringloop Utrecht op de Maarssenbroeksedijk 59 in Utrecht, Industrieterrein Lage Weide. De 3.000m2 kringloopwinkel is open tot 18:00 uur, toegang is gratis en er zijn ruim voldoende parkeerplekken.

Reacties

Cookieinstellingen