Simon Timmerman stopt als voorzitter COC Midden-Nederland

Foto: COC

Simon Timmerman gaat stoppen als voorzitter van COC Midden-Nederland. Na ruim 4 jaar kiest hij ervoor zich niet herkiesbaar te stellen voor een derde, en laatste, termijn binnen het bestuur van de vereniging. Dat meldt de website van COC Midden-Nederland.

Op 18 januari neemt hij officieel afscheid tijdens de receptie ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van COC Midden-Nederland in de Utrechtse Nicolaikerk. 
Timmerman heeft vandaag per brief aan de leden laten weten niet herkiesbaar te zijn voor een derde, en laatste, termijn bij COC Midden-Nederland. “Sinds ik eind 2015 door u werd gekozen heb ik mij keihard ingezet voor onze vereniging en de belangen van LHBTI’s in onze regio. Mijn rol als voorzitter heb ik altijd gezien als een tweede, en hele leuke, baan. Dit deed ik altijd zeer gemotiveerd, met veel toewijding en energie. Ik heb geconcludeerd dat ik diezelfde motivatie, toewijding en energie niet nogmaals een termijn kan leveren bij COC Midden-Nederland”, aldus Simon Timmerman in zijn brief.
Het bestuur vraagt tijdens de komende Algemene Ledenvergadering, op 2 december a.s., wel toestemming voor een beperkte verlenging van de termijn van de huidige voorzitter. Op deze manier kan hij het bestuur nog ondersteunen bij de werving en selectie van een nieuwe voorzitter en is er meer tijd voor een goede overdracht van zijn werkzaamheden. Het bestuur heeft besloten om direct een vacature uit te zetten voor de werving van een nieuwe Voorzitter.

Cookieinstellingen