Leidsche Rijn krijgt Kerstbomen Doolhof

Foto: Agency X

Over minder dan twee maanden opent het winkelgebied van Leidsche Rijn Centrum het allereerste pop-up Kerstbomen Doolhof van Nederland. Het doolhof is 1.000 vierkante meter groot en bestaat uit ruim 750 echte Kerstbomen.

Het doolhof wordt op maat gemaakt van echte in Nederland gekweekte kerstbomen. Bomen kunnen worden geadopteerd door lokale bedrijven. Na adoptie wordt er voor ieder geplaatste boom een nieuw exemplaar teruggeplaatst in de natuur. 
Met het doolhof biedt het winkelgebied een alternatief voor de welbekende ijsbaan, welke jaarlijks in veel steden en dorpen wordt georganiseerd. Het doolhof bezoeken belooft een echte beleving te worden met heel veel kerstbomen, animatie acts, kerstmuziek, kleine lampjes en hopelijk een flink pak sneeuw. In het doolhof hebben bezoekers ook nog de mogelijkheid om op zoek te gaan naar de oplossing van een kerstraadsel. De winnaar van dit raadsel gaat er vandoor met een gezinsticket naar Disneyland Parijs ter waarde van 1.000 euro.
Het Kerstbomen Doolhof is een initiatief van vastgoedbeheerder ASR en de ondernemers in Leidsche Rijn Centrum. Zij willen gezinnen met jonge kinderen verleiden om naar het gebied te komen.
De officiële opening vindt plaats op zondag 8 december om 12:00 uur. Het Kerstbomen Doolhof is vanaf dan tot en met zondag 29 december dagelijks te bezoeken tussen 12:00 – 17:00 uur. (m.u.v. 1e Kerstdag)

Cookieinstellingen