Feestelijk jubileumjaar voor Wawollie Kringloop

Foto: Wawollie

Op 31 augustus van dit jaar is het precies vijf jaar geleden dat Wawollie Kringloop zijn deuren opende in Utrecht. Na ruim 14.000 openingsuren en wel 2,5 miljoen items die zijn hergebruikt is het tijd voor een feestje.

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september is iedereen welkom op de Maarssenbroeksedijk 59. Het hele weekend is er een grote buitenmarkt, live muziek en een creatieve recycleworkshop. De klanten kunnen rekenen op leuke winkelacties.
Hans Messie, oprichter van Wawollie, is trots op het succes van de kringloopwinkel. “Dankzij de betrokkenheid van veel mensen is dit allemaal mogelijk.” Hij wijst naar de ruim 3.000 meter winkeloppervlakte vol met tweedehands goederen. “We zijn enorm dankbaar voor alle mensen die aan ons denken. Er zijn steeds meer inwoners die spullen brengen en vrijwilligers die helpen bij de verwerking daarvan. Door het groeiend aanbod en de kwaliteit van onze spullen weten ook steeds meer klanten de weg naar onze winkels te vinden. Zo dragen we niet alleen bij aan een duurzame, maar ook diervriendelijke wereld. Want onze winst gaat naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Aan het einde van het feestweekend maken we bekend hoeveel geld er in de fooienpot zit en doneren we dit bedrag aan stichting ‘Proefdiervrij’.
 Wawollie Kringloop Utrecht is gevestigd aan de Maarssenbroeksedijk 59 in Utrecht en heeft voldoende gratis parkeerplekken. De kringloopwinkel is zeven dagen per week geopend van 10 tot 18 uur.

Reacties