Ruim 700 Utrechters hielpen mee bij Struinen in de Tuinen

Foto: Struinen in de tuinen

Struinen in de Tuinen 2019 vond afgelopen zondagmiddag 7 juli plaats in maar liefst 111 tuinen door heel Utrecht. Tuindeuren werden platgelopen bij buren en stadsgenoten om te genieten van het uitgebreide programma met muziek, theater, cabaret en andersoortige podiumkunsten. Meer dan 700 Utrechters hielpen deze dag mee om het tuinenfestival tot een succes te maken.

Alle tuineigenaren, artiesten, organisatie én bezoekers hebben samen een prachtige editie neergezet. In alle deelnemende tuinen hing een fijne sfeer en iedere betrokkene heeft het naar zijn of haar zin gehad. Dat was door heel Utrecht te voelen.
“Ik vond het prachtig om te zien hoe men hun tuin omtoverde tot tijdelijke festivallocatie. De acts stonden te stralen en ik heb alleen maar blije gezichten gezien!” – Rinske Bouwman, coördinator tijdens Struinen in de Tuinen.
Struinen in de Tuinen vond dit jaar in acht steden plaats. Ook in Amersfoort, Breda, Harderwijk, Huissen, Maastricht, Rotterdam en Woerden is er volop gestruind. Struinen in de Tuinen is het zomerse zusje van Gluren bij de Buren, dat afgelopen februari plaatsvond.

Reacties