Dit weekend Lepeltje Lepeltje in park Lepelenburg

Foto: Lepeltje Lepeltje

Dit weekend strijkt opnieuw het foodfestival Lepeltje Lepeltje neer in park Lepelenburg. Lokale helden bestijgen twee podia.

Een groot deel van de volledige muziekprogrammering komt voort uit de omgeving: onder andere Disco Zambino, Independent Intaveshan, Ed Night, DJ Prima & Menno de Meester en Boter Boter. De zomerse Parasol Stage (het tweede podium) vind je midden op het terrein. Dit hoekje wordt zaterdag door Pseo Lux voorzien van dansbare deuntjes en zondag neemt Tender Justice het stokje van hem over.
Lepeltje Lepeltje is rijkelijk belegd met ambachtelijke keukens. Voornamelijk uit de contreien van Utrecht, maar ook mobiele keukens die wat extra kilometers reizen. Verlekker je aan Spaanse happerijen van OFJESPAANSEWORSTLUST en Caliente, of ga voor liefdevolle spice van Sergeant Pepper. De keukens uit de Domstad worden daarnaast vertegenwoordigd door onder andere Vuurproeven, Stadsfruit en Blendinnow.
Terwijl mama en papa genieten van de sfeer kunnen de kleinsten genieten van het boordevolle kinderprogramma. Houd je kids fit bij ‘De Dansformulie’, laat ze wegzwijmelen bij ‘De verhalen van Lizelore’ en ‘SOEP’ of laat ze ravotten in ‘’t Ruime Sop’.
Lepeltje Lepeltje brengt de duurzaamheid op ludieke wijze naar voren. Ieder drankje wordt in een milieuvriendelijke beker geschonken, welke je bij de bar kan inruilen voor een nieuw exemplaar. De organisatie heeft een machine gebouwd die de lucht voorziet van speelse zeepbellen wanneer je een beker inlevert. Een leuke bijkomstigheid bij een goed doel. Met de entreebeker wordt de Voedselbank gesteund, zodat gezinnen die het wat krapper hebben worden gesteund.

Cookieinstellingen