Opluchting voor mensen met hooikoorts

Foto: AutoCrew

Kies nu bij AutoCrew Autobedrijf Budel voor de Bosch-interieurfilter FILTER+ met anti-allergene en antibacteriële werking.

  • Bosch-interieurfilter FILTER+ is beste keuze voor hooikoortspatiënten
  • FILTER+ filtert tot 99 procent van alle fijne deeltjes
  • Bosch raadt aan interieurfilters elke 15.000 km of eens per jaar te vervangen

Hooikoortspatiënten hebben het al gemerkt: het pollenseizoen is volop aan de gang. Voor wie deze pollen buiten de auto wil houden, raadt AutoCrew Autobedrijf Budel in De Meern het Bosch-interieurfilter FILTER+ aan. Deze filter is het enige filter op de markt die tot 99 procent van alle fijne deeltjes filtert. FILTER+ beschermt maximaal tegen kleine stofdeeltjes, pollen, allergenen, schadelijke gassen en bacteriën en is daarom de beste keuze voor mensen met hooikoorts.

“Niesbuien en waterige of jeukende ogen zijn voor mensen die lijden aan pollenallergie een zeer onaangename bijwerking. Met name tijdens het autorijden zijn deze allergische reactie bijzonder hinderlijk. We raden daarom ten zeerste het interieurfilter FILTER+ van Bosch aan. Allergenen, bacteriën en fijnstof worden efficiënt opgevangen voordat ze het interieur van de auto bereiken,” zegt Ronald Kiefte van AutoCrew Autobedrijf Budel.

FILTER+: Kwaliteit van Bosch

Bosch raadt aan interieurfilters elke 15.000 km of eens per jaar te vervangen. “Dat is belangrijk om nare geurtjes of beslagen ruiten te voorkomen. Een verstopte filter veroorzaakt ook een slechte werking van de airconditioning en zorgt voor een hogere concentratie aan verontreinigende stoffen in de auto. Voor mensen met allergieën is een schone filter een absolute must,” weet Ronald Kiefte van AutoCrew Autobedrijf Budel.

De nieuwste FILTER+ van Bosch biedt een uitstekende bescherming tegen allergenen, bacteriën, pollen, schadelijke gassen en fijne stofdeeltjes. Het is het enige filter op de markt die tot 99 procent van alle fijne deeltjes (PM2, 5 μm) filtert en allergenen en bacteriën blijven neutraliseert. Mensen met hooikoorts zijn hierdoor extra beschermd.

AutoCrew

AutoCrew Autobedrijf Budel maakt deel uit van AutoCrew, een netwerk, dat zich richt op de kernactiviteiten van het garagebedrijf: reparatie en onderhoud. AutoCrew richt zich tot universele garagebedrijven die deel willen uitmaken van een wereldwijd concept en tegelijkertijd hun individuele accenten in de bedrijfsvoering willen behouden. Daarnaast investeert een AutoCrew-garage in het volgen van opleidingen, het gebruik van Bosch- diagnoseapparatuur en -software en een herkenbare uitstraling.

Voor alle verdere informatie

AutoCrew Autobedrijf Budel
Ronald Kiefte
Naamrijk 6a, 3454 PX, De Meern
030-6663266
[email protected]
www.autobedrijfbudel.nl

Reacties

article
71662
Opluchting voor mensen met hooikoorts
Kies nu bij AutoCrew Autobedrijf Budel voor de Bosch-interieurfilter FILTER+ met anti-allergene en antibacteriële werking.
https://utrecht.nieuws.nl/stadsnieuws/71662/opluchting-voor-mensen-met-hooikoorts/
2019-05-15T15:55:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/340/2019/05/17111751/Materiaal-AutoCrew_v2.jpg
AutoCrew, hooikoorts, opluchting
Stadsnieuws