Komend weekend Speciaalbier Festival op Janskerkhof

Foto: Utrecht's Finest Festival

Van 12 t/m 14 april vindt de eerste editie van Utrecht’s Finest Festival plaats op het Janskerkhof in Utrecht. Meer dan 20 verschillende brouwerijen uit de provincie Utrecht presenteren hun persoonlijke favoriet: ‘’Utrecht’s Finest’’.

Utrecht’s Finest is de Utrechtse editie van Mother’s Finest Festival. De provincie Utrecht heeft een rijke bierhistorie: In de middeleeuwen kende de stad Utrecht ruim 60 brouwerijen. Op dit moment telt de provincie Utrecht ruim 40 verschillende brouwerijen, waarvan een groot deel te vinden is op het festival.
Alle bieren zijn geselecteerd door de brouwer zelf als hun persoonlijk favoriet. Nieuw deze editie: Muziekbingo met Upbeatles, verschillende brouwdemonstraties met MiniBrew, proeverijen van Brouwerij De Leckere en vandeStreek-bier, fietsroute met Utrecht Craft Beer Tours langs verschillende brouwerijen, een illusionist en de Cigarbus van De Oude Tijd Sigarenspeciaalzaak.
Het hele weekend klinkt er op het Janskerkhof livemuziek van swingende Rock&Roll bandjes en eigenzinnige Utrechtse DJ’s. Op de foodcourt geniet je van de lekkerste BBQ gerechten en voor de kids is er op de zondagmiddag een leuk kinderprogramma.

Reacties

0