Start verkoop eengezinswoningen in Art Deco stijl in Leidsche Rijn

Foto: Hometown

In de wijk Leeuwesteyn ontwikkelt TBI-onderneming ERA Contour HomteTown, 51 eengezinswoningen en 9 appartementen. Op 30 januari aanstaande start de verkoop van de eengezinswoningen. Deze vindt plaats van 19:00 tot 20:30 uur in de Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20 in Utrecht.

HomeTown is ontworpen door BRINK architectuur en stedenbouw. Tuinarchitect Haver Droeze is verantwoordelijk voor het ontwerp van de gemeenschappelijke binnentuin. De verkoop van de eengezinswoningen loopt via Punt Makelaars.
In HomeTown, de naam zegt het al, creëren toekomstige bewoners straks hun eigen thuis. Niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Iedere woning heeft een eigen karakter, omdat er veel diversiteit in type gevels is. Door bijzonder metselwerk, kleurgebruik en zorgvuldig gekozen bakstenen krijgt de woning een stoere look. Ornamenten in art deco stijl op de gevels en het hekwerk zorgen bovendien voor een vleugje speelsheid. In HomeTown komen vijf verschillende woningtypes samen. En wie er woont beschikt over veel ruimte: de eengezinswoningen bestaan uit tweeënhalf tot vier en een halve woonlaag. De woonoppervlakte varieert van 118 tot 189 m2.
Iedere bewoner heeft een eigen tuin, parkeerplaats en volop mogelijkheden om de woning in te delen naar eigen wens. Zo is het mogelijk om bij sommige woningen de bovenste etage uit te bouwen voor bijvoorbeeld een luxe master bedroom. Voor wie meer ruimte wenst, zijn de woningen die zich straks bevinden aan de Zilveren Florijnlaan ideaal: die beschikken over een extra tuinkamer. De verkoopprijzen van de eengezinswoningen zijn vanaf 393.900 euro op basis van vrij op naam.
Elke woning in HomeTown is gasloos en zeer energiezuinig (circa EPC -0,2). De woningen zijn daarmee ingericht op een duurzame toekomst. In HomeTown woon je niet alleen duurzaam, maar beschik je ook over een groene ruimte. De gezamenlijke binnenruimte richten toekomstige bewoners samen in.
ERA Contour verwacht in het vierde kwartaal van 2019 te starten met de bouw van de eengezinswoningen. Naar verwachting is de oplevering van de eerste woningen in het eerste kwartaal van 2021. Iedereen die interesse heeft in het woonproject is van harte welkom tijdens het Start verkoop event op woensdag 30 januari van 19:00 tot 20:30 uur. Geïnteresseerden kunnen dan de informatiebrochure ophalen en vragen stellen aan het HomeTown team. Meer informatie over het project is te vinden op https://hometown-utrecht.nl/.

'

Reacties

article
70576
In de wijk Leeuwesteyn ontwikkelt TBI-onderneming ERA Contour HomteTown, 51 eengezinswoningen en 9 appartementen. Op
https://utrecht.nieuws.nl/stadsnieuws/70576/start-verkoop-eengezinswoningen-in-art-deco-stijl-in-leidsche-rijn/
2019-01-29T15:36:26+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/340/2019/01/29153550/image0021.jpg
Stadsnieuws