Rookworst van Keurslager Pott en Zoon wint goud

Foto: pixabay

De grove, fijne en runderrookworst van Keurslager Pott en Zoon heeft wederom goud gewonnen. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 5 september werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan Keurslager Pott en Zoon zeggen dat ze het predicaat GOUD hebben gekregen voor hun grove, fijne en runderrookworst.

Elk jaar weer steekt Keurslager Pott en Zoon veel tijd in het perfectioneren van de worst. Deze wordt dan tijdens de landelijke keuring getest door een vakjury. ‘We maken onze rookworsten met grote zorg: van het kruiden van het beste vlees, tot het roken in onze rookkasten’, vertelt Keurslager Pott en Zoon. Elk jaar gaat Keurslager Pott en Zoon voor de perfecte smaak en verbetert zijn recept. Er gaat nog wel een proces aan vooraf om de perfecte rookworst te maken. De keurmeesters hebben onder andere gekeken hoe de rookworst gevuld is en of de typische rooksmaak in voldoende mate aanwezig is.
Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 8 t/m 13 oktober de tweede rookworst gratis.

Cookieinstellingen