Entertainmentcentrum Leidsche Rijn zoekt honderden figuranten voor reclamefilmpje

Foto: pixabay

In de week van 24 september vinden er opnamen plaats voor onder andere een bioscoopreclame van het recent geopende indoor entertainmentcentrum in Leidsche Rijn. Op maandag 24 september begint de week met opnamen in het grootste trampolinepark van Europa, de Jump-in. Dinsdag 25 september zijn er opnamen in het moderne klimparadijs Climb-in. Op beide dagen beginnen de opnamen om 17:00. Op 28 september zijn er vanaf 16:00 opnamen in het indoor speelparadijs.

Alle drie de onderdelen zijn gehuisvest in Play-in, in The Wall langs de A2. Edward van Cuilenborg, bekend als presentator van Studio Sport en SBS Sport, zal met EVC Multi Media de opnames en de montage van de video’s verzorgen.
Woordvoerder Micha Reij over deze opnamen; “Wij zijn nu enkele maanden open en zullen binnenkort onder andere in bioscopen in Utrecht een commercial uitzenden. Tevens hebben wij meer algemeen beeldmateriaal nodig. Hiervoor willen wij geen acteurs inzetten, maar onze fans, trouwe bezoekers en wellicht nieuwe bezoekers de kans geven om te schitteren op het grote doek.”
Voor de opnamen van in de Jump-in moeten figuranten maximaal om 16:45 aanwezig zijn. “Je hoeft absoluut geen professional op de trampoline zijn, maar als je echt een paar goede tricks kent kan je dat aangeven in je aanmelding. Dan weten we dit tijdens de opnamen,” aldus de woordvoerder. De minimumleeftijd om deel te nemen is vier jaar. Play-in zoekt ook tieners en twintigers. “Jumpen is voor tieners en zeker ook twintigers zeker leuk, zo hadden we laatst een vrijgezellenfeest. Wij zoeken dan ook echt vanaf vier jaar tot eind twintig.” Een exacte eindtijd is niet bekend, maar volgens Play-in kan het zo tot 21:00 a 22:00 duren. “Uiteraard beginnen we wel met de opnamen van de jongste jumpers, vanwege de bedtijd van deze groep.” Er zijn geen eisen qua ervaring met figureren.
Op dinsdag 25 september zijn de opnamen in de Climb-in. De leeftijdseisen zijn hier gelijk aan die van maandag. “Mensen mogen zich uiteraard voor beide dagen opgeven, echter is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt.” De exacte eindtijd is ook hier nog onbekend. Gezien het tijdstip van de opnamen zorgt Play-in Utrecht voor verfrissing en een versnapering.
De opnameweek wordt op vrijdag 28 september afgesloten met de opnamen in het indoor speelparadijs. Deze zijn in twee sessies, waar in de eerste sessie van 16:00 enkele VIP Partyrooms in beeld worden gebracht. Om 18:00 starten de opnamen met alle figuranten van die dag samen. Woordvoerder Micha Reij; “Er is bewust voor vrijdagavond gekozen omdat de kinderen zaterdag geen school hebben. We zoeken namelijk kinderen vanaf twee jaar die figureren tot een maximumleeftijd van twaalf jaar. Ook hier beginnen we met de kleinsten, zodat die als eerste klaar zijn. Afhankelijk van jouw sessie moet je of om 15:45 of 17:45 binnen zijn.”
Opgeven kan door naam en leeftijd, aangevuld met een recente foto en eventueel vermelding van speciale jump-vaardigheden, voor 17 september 2018 te mailen naar [email protected] Kandidaten moeten in hun aanmelding ook aangeven voor welke sessie ze zich opgeven. Figuranten die gekozen worden ontvangen bericht terug per e-mail. Opgeven op Facebook kan ook. Hiervoor kunnen figuranten of hun ouders dezelfde gegevens per privebericht sturen, aangevuld met hun mailadres. “Echter heeft e-mail wel onze voorkeur,” aldus Micha Reij. “Wij zouden het uiteraard wel waarderen als onze volgers op social media helpen met onze berichtgeving hierover te verspreiden.”
Figuranten moeten een verklaring ondertekenen vanwege het commerciële gebruik van de beelden. Tijdens de opnamen mag er geen kleding gedragen worden met zeer grote merklogo’s. Na uitnodiging volgen er meer detail per mail.

Reacties

article
69252
In de week van 24 september vinden er opnamen plaats voor onder andere een bioscoopreclame
https://utrecht.nieuws.nl/stadsnieuws/69252/entertainmentcentrum-leidsche-rijn-zoekt-honderden-figuranten-reclamefilmpje/
2018-09-10T14:19:05+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/340/2018/09/10141829/trampoline-436544_1920.jpg
Stadsnieuws