Zaterdag ‘Utregse’ producten op Utrecht Made Zomerfestivel

Foto: Utrecht Made Zomerfestival

Ook dit jaar wordt het Utrecht Made Zomerfestival georganiseerd bij The Colour Kitchen Zuilen. Op 25 augustus kun je kennismaken met Utregse producten op De Makersmarkt. Makers laten hier zien wat ze maken en vaak ook hoe ze dat doen.

Dat wordt erg gewaardeerd, bleek op eerdere edities. Werfklei heeft eens een hele middag demonstraties aan de draaischijf gegeven, waardoor mensen de schoonheid van de producten nog meer inzagen,” aldus organisator Joram Dees.
Er is daarnaast live muziek van de lokale band The Groove Geezers. En ken je de lekkere poffertjes van Victor Consael nog, die vroeger op ’t Vreeburg stond? Die is ook van de partij! Het festival is leuk voor jong en oud. Kleintjes kunnen marshmallows roosteren met Vuurbak of een ijsje eten van Venezia, springen bij Picnic en geschminkt worden. Iedereen die wat ouder is kan genieten van (Utrechtse) biertjes en gerechten van The Colour Kitchen, ontspannen met een stoelmassage en deelnemen aan een workshop van Bureau Kwiek of een proeverij van Staffhort Jenever.
Utrecht Made is hét makersnetwerk van Utrecht. Makers uit allerlei vakgebieden zetten samen een platform neer dat lokale makers, hun producten en de maakcultuur op de kaart zet om zo samen sterker te staan en kennis te delen. Elk jaar wordt dit gevierd met het Utrecht Made Zomerfestival.
Dit jaar is het Utrecht Made Zomerfestival op 25 augustus tussen 12:00 en 18:00 bij The Colour Kitchen in Zuilen, Prinses Christinalaan 1.

Cookieinstellingen