Natuurcollege over de kleine watersalamander bij Griftsteede

Foto: Utrecht Natuurlijk

Op dinsdagavond 8 mei vertelt Wim de Wild van de Ravon werkgroep Utrecht, in 45 minuten grote verhalen over dez kleine watersalamander. Wie wil, kan na de pauzeborrel mee op excursie naar de paddenpoel in het Griftpark. Met een beetje geluk laat de kleine watersalamander zich deze avond zien.

In april als de dagen weer warmer worden kun je ze weer zien in de paddenpoelen van Utrecht, de kleine watersalamanders. Althans als je goed kijkt, want deze kleine salamander weet zich goed schuil te houden tussen de planten. Waar is de kleine watersalamander eigenlijk in de winter? En wat heeft een jonge salamander voor een friemels aan zijn hoofd?
Het natuurcollege is op stadsboerderij Griftsteede (Van Swindenstraat 129) en start om 20.00 uur. Aanmelden via www.utrechtnatuurlijk.nl/activiteiten
Deze avond is de zesde in een reeks van Griftsteede Natuurcolleges. Met deze reeks laat Utrecht Natuurlijk de bewoners van Utrecht kennis maken met onze dierlijke stadsgenoten. Het volgende natuurcollege is in juni en staat in het teken van de wilde bijen.

Cookieinstellingen