Fietsenstalling Knoop opent donderdag 12 april

Foto: gemeente Utrecht

Op donderdagmorgen 12 april, vanaf 6.30 uur, opent Fietsenstalling Knoop. In de fietsenstalling is plek voor zo’n 3.000 fietsen, verdeeld over drie verdiepingen.

Via Fietsenstalling Knoop kun je snel naar het station of de Moreelsebrug op. Het dak van de stalling is het verhoogde plein Forum met een directe looproute naar de stationshal. Net als in de Jaarbeurspleinstalling kunnen fietsers inchecken met een OV-chipkaart en is het parkeren van je fiets de eerste 24 uur gratis. Ook is er een elektronisch systeem dat aangeeft hoeveel plekken waar nog beschikbaar zijn. De stalling wordt aangesloten op het P-routesysteem. Hiermee is te zien op elektronische borden op straat en via een app hoeveel vrije parkeerplekken er nog zijn.
In de toekomst kan de fietsenstalling nog worden aangepast. Een van de wanden, die aan de kant van de Croeselaan, is daarom nog niet de definitieve wand. Als de bouw van de geplande naastgelegen kantoren van start gaat kan de bestaande stalling dus nog worden aangepast.

Cookieinstellingen