Wethouder Kreijkamp kondigt vertrek aan

Foto: gemeente Utrecht

Wethouder Jeroen Kreijkamp heeft afgelopen dinsdag tijdens de nieuwjaarsborrel op het Stadskantoor verteld dat hij na de verkiezingen van maart 2018 niet meer beschikbaar is voor nog een periode als wethouder. Na acht jaar is het volgens hem tijd voor een nieuwe uitdaging.

De afgelopen acht jaren waren volgens hem een prachtige tijd en hij vond het een eer om voor de stad te werken. De afgelopen jaren was hij verantwoordelijk voor de portefeuilles Financiën, Organisatievernieuwing, Economische en Internationale zaken en Onderwijs.

Hij laat weten tevreden terug te kijken op de periode en de successen die in deze periode zijn behaald in het Utrechtse onderwijs: geen zwakke scholen in Utrecht als eerste en enige grote stad in Nederland, 45 nieuwe schoolgebouwen geopend en de start en het succes van de Brede School Academie voor kinderen uit achterstandswijken. 

Als wethouder Financiën en Economische Zaken kijkt hij met trots naar de fors gestegen werkgelegenheid in de stad , de succesvolle economische missies naar Taiwan en Duitsland en de uitstekende financiële positie van de gemeente Utrecht. De Grand Depart van de Tour de France ziet hij als een van de hoogtepunten.

Reacties

article
66907
Wethouder Jeroen Kreijkamp heeft afgelopen dinsdag tijdens de nieuwjaarsborrel op het Stadskantoor verteld dat hij
https://utrecht.nieuws.nl/stadsnieuws/66907/wethouder-kreijkamp-kondigt-vertrek-aan/
2018-01-11T11:58:42+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/340/2017/09/12163128/Jeroen-Kreijkamp.jpg
Stadsnieuws