Kinepolis Jaarbeurs bestaat 1 jaar

Foto: Kinepolis

Deze week trekt de Utrechtse megabioscoop opnieuw volle zalen met een Star Wars-film: voor de eerste vertoningsdag van Star Wars: The Last Jedi op 13 december zijn in de voorverkoop al meer dan 1.700 tickets verkocht. Bijzonder is dat de bioscoop een jaar geleden opende met Rogue One: A Star Wars Story, en dat er deze week opnieuw een Star Wars-film uitkomt.

Kinepolis Jaarbeurs viert het 1-jarig bestaan van 14 t/m 17 december met een lang jubileumweekend. Op donderdag 14 december ontvangen de eerste 100 bezoekers een exclusieve Kinepolis-donut van Dunkin’ Donuts. Tijdens de gehele actieperiode ontvangen alle kinderen een snoepzakje met filmfiguren. Ook krijgt elke bezoeker een kortingsflyer, waarmee ze in januari heel voordelig nog eens naar de film kunnen, en wordt de 1000ste bezoeker verrast met een 10-sterrenticket. Als dank voor hun begrip tijdens de aanbouw van de bioscoop, krijgen buren een uitnodiging voor een speciale voorstelling in het jubileumweekend.

Theatermanager Suzy Horemans blikt tevreden terug op het eerste jaar. ‘Het jaar is voorbij gevlogen maar ook heel vlot verlopen. We hebben een grote groep aan vaste klanten – deels mensen die ons gevolgd zijn vanuit Wolff Catharijne en veel naar de film gaan, en deels mensen die ons nieuw gevonden hebben en door onder meer Laser ULTRA terug blijven komen. We horen ook regelmatig van ouders dat hun kinderen alleen nog maar naar onze bioscoop willen vanwege de roltrappen met de gekleurde lichten.’

Kinepolis Jaarbeurs heeft in een jaar tijd al heel diverse evenementen en BN’ers mogen verwelkomen. Een kleine greep uit de agenda van het afgelopen jaar: het Nederlands Film Festival zette Kinepolis Jaarbeurs officieel in als nieuwe festivallocatie, de cast van Onze Jongens kwam langs, Martijn Fischer reikte in zaal 14 de Gouden Film voor Dikkertje Dap uit aan hoofdrolspeler Liam de Vries, er waren cast visits bij speciale vertoningen van Nachtwacht en K3 Love Cruise, en op zaterdag 16 december vind het Star Wars-event Echo Base Con plaats in Kinepolis Jaarbeurs.

Cookieinstellingen