De verhuizing van een postbuslocatie

Foto: Mario Gibbels

Ongeveer twee maanden geleden ontving Marcellino Bogers een brief van Post.nl. Of hij mee wilde denken over een andere postbuslocatie. Want de postbussen aan het Moreelsepark zouden verdwijnen.

De indruk werd gewekt dat er een nieuwe locatie werd gezocht in de directe omgeving. Echter inmiddels is duidelijk dat op 31 maart de postbussen van het Moreelsepark verhuizen naar het postkantoor in de Primera Kanaleneiland.

Daar is Bogers het niet mee eens. Het betekent voor hem dat hij voortaan op en neer moet fietsen naar Kanaleneiland om zijn post op te halen. Terwijl hij nu de post ophaalt als hij met de trein arriveert in Utrecht, op weg naar zijn congressenbedrijf in de Tweede Daalsebuurt.

Bogers vindt het niet erg klantgericht van Post.nl. Hij heeft bij Post.nl geklaagd, bij de Kamer van Koophandel, die zeggen niets te kunnen doen, en bij de gemeente. Echter tot nu toe zonder resultaat. ‘Post.nl heeft al laten weten dat ze het besluit om te verhuizen niet terug zullen draaien.’

Het heeft ook als gevolg dat Bogers zijn briefpapier opnieuw moet laten drukken omdat het postadres niet meer klopt. Hij vindt het dan ook weinig klantgericht van Post.nl

Bogers laat het er echter niet bij zitten. Hij gaat een officiële klacht indienen bij Post.nl en verwacht dat de andere postbushouders dat ook gaan doen.

Reacties