Utrechtse gondelier terug van weggeweest

Vertrouwd beeld keert terug...
Vertrouwd beeld keert terug...
Foto: utrecht.nieuws.nl

UTRECHT – Even leek hij verloren te zijn gegaan voor Utrecht. Arjen Heida, beter bekend als de Utrechtse gondelier. In oktober vorig jaar zou hij in Caribische sferen een break and breakfast beginnen. Maar dat liep anders dan verwacht. 

Alles stond in het teken van een nieuw leven. Huis verkocht, op naar Montserrat, een eilandje ten zuiden van Sint Maarten. Aan het AD vertelt hij dat het perceel dat hij op het oog prachtig was, maar dat er aan het huis nog veel moest veranderen. Daar kwam bij dat de eigenaresse nog te zeer gehecht was aan het stulpje, en dat hield voor Heida in dat een snelle aankoop er niet in zat.

Heida is inmiddels terug op zijn oude stek. Zijn gondeliersbedrijf – hoewel te koop – was nog niet verkocht. En dat betekent dat hij zijn oude beroep kan oppakken. Halverwege april gaan de Venetiaanse gondels opnieuw het water in en wordt het als vanouds. Alhoewel: misschien dat hij zijn route gaat veranderen. Vanwege de toenemende agressie en alcoholconsumptie overweegt hij de Oudegracht te mijden en richting Nieuwegracht te gaan. Maar dat is van latere zorg.

Bron: AD.nl

Cookieinstellingen