Eerste Ekoplaza City Store in Zadelstraat

Foto: You Tube Ekoplaza

UTRECHT – Ekoplaza heeft donderdag in de Zadelstraat zijn eerste Citystore geopend. In deze kleinere winkel focust de biologische supermarkt zich op een to go-assortiment en online bestellingen.

Met de Citystore speelt Ekoplaza in op het veranderende koopgedrag van de consument, die steeds meer waarde hecht aan gezonde voeding, maar ook kiest voor gemak. In de Citystore wordt extra aandacht besteed aan gezonde, verse producten. De consument kan hier terecht voor een gezond ontbijtje ’to-go’, een lunch, kant-en-klare maaltijden en de dagelijkse biologische boodschappen.

De winkel is met 140 vierkante meter kleiner dan een reguliere Ekoplaza-vestiging. Er is dus geen ruimte voor het gehele assortiment van de retailer. Dit probleem wordt ondervangen door de winkel te voorzien van een digitaal scherm, waarop klanten online een bestelling kunnen plaatsen. Die staat de volgende dag klaar in de winkel.

Ekoplaza gelooft meer in de groei van online dan in het openen van grote winkels. De supermarktketen lanceert over een paar weken een eigen app. Ook wil de formule thuisbezorging landelijk uitrollen in samenwerking met PostNL.

Voor meer informatie: ekoplaza.nl

Bron: Distrifood/RetailNews.

 

Cookieinstellingen