Pon Pop-up experience store in Lange Viestraat

Concept no. 1 Gazelle e-bike
Concept no. 1 Gazelle e-bike
Foto: Koninklijke Gazelle, Youtube

UTRECHT – Auto- en fietsimporteur Pon heeft een pop-up experience store van zo’n 80 m2 geopend in winkelcentrum De Planeet aan de Lange Viestraat in Utrecht. Pons zegt het winkelend publiek ‘op een vernieuwende en interactieve manier’ in aanraking te willen laten komen met verschillende merken uit het Pon-portfolio.

Elke maand wordt in de belevingswinkel van Pon een ander merk of thema in de spotlight gezet. Deze week start automerk Škoda samen met fietsenmerk Cervélo met diverse activiteiten omtrent de Tour de France. Daarna volgen onder meer de Audi Q2, Seat Ateca, Volkswagen en de nieuwe Nº1 concept e-bike van Gazelle.

Merk- en productinformatie
The Brand Store, dat de winkel voor Pon realiseerde, zegt in een toelichting: ‘In de Pon pop-up store kan de bezoeker de producten op een unieke manier ervaren en wordt er een beperkte selectie merchandise verkocht. Uiteraard is hier ook alle merk- en productinformatie te verkrijgen. Om de merkbeleving compleet te maken, wordt er via projecties op de muren een interactieve omgeving gecreëerd.’ De pop-up store van Pon blijft minimaal 6 maanden open.

 

 

Cookieinstellingen