Plus-app voor boodschappenlijstjes

Foto: utrecht.nieuws.nl

UTRECHT – Klanten maken boodschappenlijstjes steeds vaker gebruik via hun telefoon, in plaats van dat ze hun benodigdheden opschrijven op papier. Voor supermarktketen Plus was dit gegeven aanleiding om een app te lanceren voor het maken van boodschappenlijstjes. 

De nieuwe Plus-app maakt het voor consumenten nog gemakkelijker bij te houden wat ze nog moeten kopen”, verklaart de formule in een bericht. Gebruikers van de applicatie kunnen niet alleen een lijstje samenstellen met producten die bij de supermarkt te vinden zijn, maar ook andere benodigdheden zoals kleding of schoenen, erop zetten. Zodat ze alles wat ze nodig hebben op één plek kunnen noteren.

Multifunctioneel

Klanten kunnen hun boodschappen volgens de Plus op de app heel makkelijk toevoegen, afvinken en voor de volgende keer weer terughalen. De wekelijkse boodschappen zijn immers voor 80 procent herhaalaankopen, aldus de supermarktketen. Voorts kunnen klanten hun lijst sorteren op de indeling van de winkel, hun benodigdheden omzetten naar een bestelling bij een lokale Plus-supermarkt en is de app ook voorzien van een assortiments- en aanbiedingenoverzicht. Tot slot kunnen alle gezinsleden aan hetzelfde lijstje werken, omdat de app op meerdere apparaten te openen is.

Bron: Levensmiddelenkrant

Cookieinstellingen