Alle bussen verhuizen naar Jaarbeurskant

Think outside  the box...
Think outside the box...
Foto: cu2030.nl

UTRECHT – Altijd gewend om de bus te nemen aan de Centrumzijde? Vanaf zaterdag 2 juli moet u dit denkpad verlaten en kunt u ‘meeverhuizen’ naar de Jaarbeurskant waar alle bussen te vinden zijn op twee locaties: busstation Jaarbeurszijde (haltes C en D) en busstation Jaarbeurplein (haltes G en H).

De verhuizing en de nieuwe dienstregeling kunnen gevolgen hebben voor uw busreis. De looproute van en naar je bestemming kan langer, of korter, zijn dan u gewend bent. U krijgt te maken met een nieuwe dienstregeling, haltes, routes, lijnen en andere vertrektijden. Kijk op de website van u-ov voor informatie over routes, lijnen en tijden.

Looproutes stationsgebied
Vanuit de stationshal blijft per (rol)trap of lift de looproute over het ‘oude busstation centrumzijde’ open richting Moreelsepark / Laan van Puntenburg. Zowel aan de Centrumkant als de Jaarbeurskant zijn er nieuwe parkeerplaatsen voor de (regio)taxi en plaatsen voor ‘kiss&ride’.

Busstation Centrumzijde sluit voor zo’n anderhalf jaar, er komt zo werkruimte voor de bouw van het nieuwe gecombineerde bus- en tramstation, de bouw van de Uithoflijn, het Platform, het nieuwe Stationsplein met fietsenstalling en de Moreelsebrug.

Bron: cu2030.nl

Cookieinstellingen