Diakonessenhuis Utrecht bouwt ‘Gezondheidshuis’

UTRECHT – Het gezondheidshuis van het Diakonessenhuis moet nog worden gebouwd. Maar diverse (eerstelijns)zorgpartners zijn al bekend. Huisartsenpraktijk Bosboomstraat, Verloskundigenpraktijk Westerkade en Alphega apotheek van Keule zijn met het Diakonessenhuis een huurovereenkomst aangegaan. Binnenkort zal ook het dialysecentrum Dianet een huurovereenkomst tekenen.

De bouw van het nieuwe gezondheidshuis – op parkeerplaats P1 van het Diakonessenhuis Utrecht – start in het najaar van 2016.

Foto: Adviesbureau Aadl
Foto: Adviesbureau Aadl

John Taks, voorzitter Raad van Bestuur Diakonessenhuis: “We zijn blij met deze eerste drie zorgpartners als huurders van ons te bouwen gezondheidshuis. We werken al jaren intensief en naar volle tevredenheid samen met hen. Dat ze straks gevestigd zijn in het nieuwe gezondheidshuis, maakt dat de eerstelijnszorg letterlijk nog dichterbij is. Fijn voor ons als ziekenhuis, maar vooral prettig voor onze patiĆ«nten. Als zij na een bezoek aan het gezondheidshuis naar het ziekenhuis moeten, dan zijn ze er eigenlijk al. En vice versa.”

Bron: Diakonessenhuis Utrecht

 

Cookieinstellingen