Getuigen gezocht van woninginbraak

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT  – In de nacht van zondag 20 op maandag 21 maart vond er een inbraak plaats in een woning aan de Bijleveldstraat. De bewoner betrapte de inbrekers waarna ze hem bedreigden en er met zijn auto vandoor zijn gegaan.

Rond 05.00 uur werd de bewoner wakker van geluid. Beneden zag hij in de hal twee mannen. Hij probeerde ze in te sluiten, maar toen ze hem bedreigden en met geweld naar de grond trokken, konden de twee vluchten via de voordeur. In de auto van het slachtoffer, een oranje Kia Picanto met kenteken 44-HLK-7, gingen ze ervandoor.

Uw tip!

De eerste verdachte heeft een lichtgetinte huidskleur, is tussen de 25 en 35 jaar oud met een normaal postuur. Hij heeft kroeshaar en sprak Nederlands zonder accent. De tweede verdachte heeft een blanke huiskleur, is tussen de 25 en 30 jaar oud met een normaal postuur. Hij had een bivakmuts op.

Getuigen die mogelijk iets gezien hebben in de omgeving van de Bijleveldstraat en/of de oranje Kia Picanto hebben zien rijden of weten waar de auto nu is, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Utrecht via 0900-8844. Anoniem reageren kan door te bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Cookieinstellingen